Veresegyház, Viczián utca


 

Leírás

Veresegyházán 1887 m²-es telken valósult meg a Babos-2 Építész Bt tervei alapján a Viczián projekt. A körbe napozott házak 3 szobásak és 2 fürdőszobával rendelkeznek, emellett kialakításra került mindegyikben egy amerikai konyhás nappali is. A szobák minden esetben külön nyílnak, így teret adva a család minden egyes tagjának! A fűtés cirkóval történik, illetve a hidegburkolatok alatt a padlófűtés nyújt kellemes meleget egész télen. A házak kertkapcsolatosak és teraszosak, így a lakók egész évben élvezhetik a jó levegőt és a nyugalmat. A 2 - 2 ház egymás mögött helyezkedik el, a garázsnál közös fallal.

Elhelyezkedés

Veresegyházon ez egy családi övezet, igazi paradicsom a gyermekes családoknak. A telekre való bejutást elektromos kapu segíti, melyet cégünk alakított ki. A házzal szemben található a helyi buszjárat megállója, így segítve a bejutást a központba. A vasútállomás 5 perc sétára van Budapest Nyugati pályaudvar 40 perc alatt elérhető vonattal. Autóval az M3-ason 30 perc alatt elérhető Budapest.

Ingatlan állapotaújépítésű
Építés éve2020
Komfortösszkomfortos
EnergiatanúsítványBB
Épület szintjeiföldszintes
Fűtésgáz (cirko)
Légkondicionálóvan
Rezsiköltség20 000 Ft/hó
Akadálymentesítettigen
Fürdő és WCkülön és egyben is
Kilátáskertre néző
Tetőtérbeépíthető
Pincenincs
Parkolássaját garázs

 

L1-es és L2-es lakás

Alapterület

97,29 m²

Telekterület

945 m²

Szobák száma

3

Ár

53,9 millió Ft

Teljes telek 945 m² egyenként 200 m²-es telekhányaddal mely saját használatú! A házak mindkét esetben 3 szobával, illetve egy amerikai konyhás nappalival rendelkeznek. A házak 97,29 m²-esek tartozik hozzájuk egy 18,80 m² garázs és 14,16 m² terasz.


 

U1-es és U2-es lakás

Alapterület

98,63 m²

Telekterület

945 m²

Szobák száma

3

Ár

55,9 millió Ft

Teljes telek 945 m² melyekhez egyenként 570 m² saját használatú telekhányad tartozik. A házak mindkét esetben 3 szobával, illetve amerikai konyhás nappalival rendelkeznek. A házak 98,63 m²-esek tartozik hozzájuk egy 18,80 m²-es garázs és egy 20,68 m²-es terasz.


 

Ingatlanunk képekben

 

Lépj kapcsolatba kollégánkkal!

 

Kérdésed van? Szeretnéd, ha visszahívnánk?

Írj nekünk az alábbi űrlap kitöltésével. Kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot.