Dob utcai ingatlanok


 

Leírás

Kiváló befektetés, megbízható kivitelező, pezsgő belváros, akár kezdő lakásnak is!

Projekt leírás: Dob utcában a belváros szívében eladó 4 darab belső kétszintes ingatlan + a hozzátartozó pince ami közösségi térként funkcionál. A projekt különlegessége, hogy a 4 lakás a társasházon belül egy különálló épületben helyezkedik el. Bejárása csak a tulajdonosnak lesz. Teljes berendezéssel és gépesítéssel kerülnek átadásra a lakások, és mindenre kiterjedő felújítást foglalnak magukban. A közösségi térben helyet kap egy biliárd asztal illetve kialakításra kerül 4 darab zárható tároló is. Az épület melyben a lakások találhatóak és az alatta levő pince 410 m2 összesen.

1-es lakás

38,5 m2 alapterületű + 24 m2 galéria kerül kialakításra, lent amerikai konyhás nappali és egy különc WC kap helyet, az emeleten a hálószoba és a fürdőszoba. Teljes berendezéssel és gépesítéssel.


 

1-es lakás képekben


 

2-es lakás

28,5 m2 alapterületű + 31 m2 galéria kerül kialakításra, lent amerikai konyhás nappali és egy különc WC kap helyet, az emeleten a hálószoba és a fürdőszoba. Teljes berendezéssel és gépesítéssel.


 

2-es lakás képekben


 

3-as lakás

27,5 m2 alapterületű + 22 m2 galéria kerül kialakításra, lent amerikai konyhás nappali és egy különc WC kap helyet, az emeleten a hálószoba és a fürdőszoba. Teljes berendezéssel és gépesítéssel.


 

3-as lakás képekben


 

4-es lakás

29,5 m2 + 17 m2 galéria kerül kialakításra, lent amerikai konyhás nappali és egy külön WC kap helyet, az emeleten a hálószoba és a fürdőszoba. Teljes berendezéssel és gépesítéssel.


 

4-es lakás képekben


 

Ár: 349.000.000 Ft

Átadás: 2023.07.01.


 

Lépj kapcsolatba kollégánkkal!

 

Kérdésed van? Szeretnéd, ha visszahívnánk?

Írj nekünk az alábbi űrlap kitöltésével. Kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot.