parallax background

Dob utca IV.

Dob utca III.
2022-11-18
Rákóczi út I.
2022-11-28

Dob utcában eladó 4 darab kis lakás, a társasházon belül egy különálló épületben.

A hirdetésben szereplő lakásról bővebben: 23 m² alapterületű + 17 m² galéria kerül kialakításra, lent amerikai konyhás nappali és egy WC kap helyet, az emeleten a hálószoba és a fürdőszoba.

Műszaki információk: A padozat az ingatlanban eredetileg hajópadló volt, alatta pedig salak szigeteléssel, természetesen parketta fedéssel. Ezt mi teljesen felbontottuk, és teljesen új rétegrend került kialakításra. A salakot kiszedtük 10 cm vastagságban, erre került 10 cm lépésálló hungarocell, arra párazáró fólia, majd térháló, és 10 cm vastag beton. Ez a szigetelés szempontjából elengedhetetlen volt, mivel földszinti a lakás, és alatta pince van. A lakások elválasztó fala 15 cm vastagságú kisméretű téglafal, aminek mindkét oldalára előtét fal kerül, legalább 5 cm vastag rockwool xd hangszigetelő kőzetgyapottal, arra hőtükör fólia kerül, és arra pedig dupla rétegben blue acustic hangszigetelő gipszkarton fal. Az elválasztó falak mindkét oldalán megtörténik a hangszigetelés. A fűtés az Norvég Nobo fűtőpanelekkel történik majd, a fürdőszobában pedig elektromos törölközőszárítóval. A téli hónapokban ekkora légköbméter számítása mellett nagyjából 10 ezer forint az energia fogyasztása a fűtő paneleknek. A galériáról külön statikai szakvéleményt készítettünk, amiben le van írva a szükséges anyag mennyisége és minősége. Természetesen ettől nem térünk el. A galérián a padozat az „I” gerendára 25 mm-es OSB farost lap, azon pedig parketta szivacs alátét, majd 8 mm vastag parketta. A galéria alján függesztett gipszkarton álmennyezet lesz kialakítva 12,5 mm vastag egyrétegű gipszkartonnal. A vizesblokkban dupla karton fal lesz kialakítva, amire folyékony vízszigetelés felvitele után lehet burkolni. . A lakás ablakai udvarra néznek, csendesek. A közös képviselet agilis, mindenre odafigyel. Az általunk készített lakásokban teljesen új lesz minden, beleértve a villamos hálózatot is. A vízóra is külön lesz kialakítva új mérőkkel. Az ár teljes berendezésre vonatkozik, a konyha teljes gépesítéssel, berendezési tárgyakkal stb. Teljes tetőcsere és ereszcsatorna csere történt. Hűtő fűtő klíma kerül minden lakásba.

A házban a rövidtávú kiadásról ezt írta a képviselet: „a tulajdonosok hozzájárulása szükséges. (írásbeli szavazás, össz. tulajdonból minimum 50%)”. Jelenleg a lakások építése nagyban zajlik, természetesen bármikor van lehetőség személyes bejárásra. 1 év teljeskörű garanciát vállalunk mindenre.

A képeken a lakás látványtervei láthatóak, illetve általunk készített lakások képei!

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Emelet földszint
Épület szintjei földszintes
Lift nincs
Belmagasság 3 m-nél magasabb
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön és egyben is
Tájolás nincs megadva
Kilátás udvari
Erkély mérete nincs megadva
Kertkapcsolatos nem
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás nincs megadva

Ingatlanunk képekben

Lépj kapcsolatba kollégánkkal!

Kérdésed van? Szeretnéd, ha visszahívnánk?

Írj nekünk az alábbi űrlap kitöltésével. Kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot.